Connexió Flexible: Internet a la teva Mesura

agsdi-book-heart

Internet Per a Segones Residències i Lloguer Vacacional

 

El nostre innovador servei de pausa activa us permet desactivar la vostra connexió d’Internet durant els períodes en què no la necessiteu, amb una tarifa reduïda d’1€ al dia*. Mantingues la teva llar connectada només quan ho requereixis, sense costos innecessaris.

*Únicament 5€ de servei mínim

 

 

Fibra 300Mb 1
458928625

Optimitzat per a Allotjaments Turístics

Si el teu negoci és llogar espais a visitants, brinda el servei d’Internet als teus hostes i pausa la connexió a les temporades baixes. Reactiva el teu servei de forma instantània per a reserves d’última hora, fins i tot durant festivitats com Setmana Santa o Nadal, a través del tauler de control personal.

arenal scaled 1

Per a Emprenedories Estacionals:

Perfecte per a establiments que operen principalment a la temporada estival. Aprofita al màxim l’accés a Internet quan el teu negoci està en apogeu i minimitza costos durant l’hivern, pausant el teu servei fins al retorn dels dies càlids.

escapada catalunya rural 1

Retirs de Cap de Setmana

Per cases de camp o de platja usades esporàdicament. Connexió a la vostra disposició per a aquests moments d’escapament.

Control total sobre la connexió d’internet

23 2

Gestió a la teva mida

Decideix quan activar o pausar el servei d’Internet. Reps visites sorpresa? Encén la teva connexió en qualsevol instant i només abona pels dies que la facis servir.

21 2

Ajustes de Velocidad Flexibles

Adapta la velocitat del teu Internet segons les necessitats puntuals. Escull plans més ràpids temporalment i torna al teu pla original quan vulguis, sempre que la teva localització ho permeti.

Untitled design2

Flexibilitat de pagament

T’oferim facturació mensual sense compromisos a llarg termini. Fes servir la teva connexió quan ho necessitis, sense necessitat de contractar períodes fixos ni pagar per avançat.

3 1

Sense permanència

Valorem la teva llibertat, per això et pots donar de baixa en qualsevol moment sense costos addicionals ni penalitzacions.

76189B30 8EB3 44AE AEA3 374A5EB24A86 image repair 1711725089565 scaled

La nostra selecció

Untitled design3

Tria quan et connectes

Imagina tenir la llibertat d’abandonar casa teva de vacances sense la càrrega de continuar pagant una quota mensual d’internet.
Suspèn temporalment el teu servei de WiFi i paga només un servei mínim de manteniment.

Untitled design4

Contracta un pla a mida

Configura el teu pla ideal i sigues tu el que posa les condicions.
Mai abans contractar el teu internet no havia estat tan fàcil. Ens ajustem a les teves necessitats de quota i connexió donant-te la millor opció.

Exemples dactivació

Mes complet

Screenshot 2024 03 27 at 01.46.42

Connexió activa

Mentre gaudiu del vostre servei actiu, la tarifa regular s’aplica amb facturació mensual, evitant compromisos de pagament anual.

Mes desactivat

Screenshot 2024 03 27 at 01.49.05

Activa el Mode Pausa en la Teva Connexió

Programa una pausa per al teu servei d’internet a l’inici del proper mes i beneficia’t de la nostra tarifa especial de manteniment de només 5€.

Activat per 16 dies

Screenshot 2024 03 27 at 01.47.49 2

Activació instantània

Si necessites reactivar la teva connexió abans d’hora, ho pots fer fàcilment. Només se’t cobrarà la quantitat proporcional pels dies que utilitzis el servei, garantint que només pagues pel que necessites.

Preguntes Freqüents

Què implica hivernar la meva connexió d'internet?

Optar per hivernar la teva connexió significa pausar el servei des del primer dia del mes següent. Durant aquest període, el teu servei estarà inactiu, però podràs reactival-lo quan ho necessitis. No obstant això, una vegada reactivat, caldrà esperar fins al proper cicle mensual per poder-lo hivernar de nou.

Quin és el cost de mantenir una connexió hivernada?

Mentre la teva connexió estigui hivernada, només se’t cobrarà una quota de manteniment de 5€ al mes. Si decideixes reactival el teu servei, s’aplicarà una tarifa proporcional pels dies que estiguis connectat, assegurant que només pagues pel temps que utilitzes.

Com i quan puc modificar l'estat de la meva connexió?

Pots sol·licitar l’hivernació de la teva connexió perquè prengui efecte a l’inici del mes següent. La reactivació es pot fer en qualsevol moment que la requereixis, però tingues en compte que un cop reactivada, la connexió no es pot hivernar de nou fins a l’inici del mes següen

Hi ha limitacions en la quantitat de vegades que puc hivernar la meva connexió?

Pots hivernar la teva connexió tantes vegades com desitgis al llarg de l’any, sempre que cada sol·licitud d’hivernació estigui programada per iniciar en el mes següent. Això et proporciona flexibilitat per adaptar el teu servei d’internet a les teves necessitats canviants.

Hi ha cap contracte de permanència?

No, a Alpitell no imposem contractes de permanència. Pots cancel·lar el teu servei en qualsevol moment sense penalització.

Què he de fer si tinc problemes amb el meu servei?

Si experimentes problemes amb el teu servei, posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al client per Whatsapp. Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre qualsevol inconvenient que puguis tenir.