Internet WiMax

¡Fes un cop d'ull a les nostres millors ofertes!

Què triar Alpitel WiMax?

Conectivitat

Gaudeix d’una connexió a internet de gran velocitat, ideal per a streaming, jocs en línia i descàrregues sense interrupcions.

Connexió sense lligams telefònics

Aprofita la nostra connexió sense fils a través de la xarxa WiMAX sense necessitat de dependre de cables telefònics per connectar-te.

Servei centrat en tu

Comptem amb un equip dedicat a Whatsapp a brindar atenció comercial i tècnica ràpida i eficaç, garantint que qualsevol inconvenient se solucioni en el menor temps possible.

Control total sobre el teu consum

Accedeix a la teva àrea de client per personalitzar la teva connexió, revisar el consum telefònic i consultar les factures, tot des d’un únic lloc.

Què triar Alpitel WiMax?

agsdi-book-heart

Red WiMAX confiable

A Alpitel, la nostra xarxa WiMAX avantguardista utilitza tecnologia de punta per oferir-te un servei d’internet d’alta velocitat directament a casa teva, sense la necessitat de cables ni línies telefòniques. A través de l’ús de connexions de fibra òptica avançades i enllaços sense fils d’alta capacitat, assegurem una cobertura excepcional, transmetent dades a punts clau per garantir un accés continu i de qualitat a la xarxa.

 

 

Connectivitat

Gaudeix d’una connexió a internet de gran velocitat, ideal per a streaming, jocs en línia i descàrregues sense interrupcions.

Ampla Cobertura

Servei disponible fins i tot en zones remotes on la fibra òptica i l’ADSL no arriben, assegurant connectivitat de qualitat allà on altres no poden.

Instal·lació Simple i Ràpida

Instal·lació ràpida sense obres ni fils, amb una antena fàcil de configurar que et permet gaudir del servei immediatament.

Sense Necessitat de Línia Telefònica

Connecta’t a internet sense dependre de línies telefòniques tradicionals, mitjançant una tecnologia més moderna i eficient.

Preguntes Freqüents

Quan temps tardaré a tenir la instal·lació completa després de sol·licitar l'alta?

Una vegada realitzada la teva sol·licitud, l’instal·lació es completarà dins d’un termini aproximad de 7 dies laborables. Aquest període podria variar lleugerament depenent de la demanda actual.

Els serveis d'Alpitel requereixen algun tipus de permanència?

En Alpitel valorem la llibertat dels nostres clients. Per aquest motiu, cap dels nostres serveis requereix permanència. Pots gaudir de la flexibilitat de canviar o cancel·lar el servei segons les teves necessitats.

¿Ofrecen algún descuento por contratar varios servicios?

L’antena que instal·lem per proporcionar-te el servei és propietat d’Alpitel. En cas de cancel·lació del servei, procedirem a retirar l’antena. Si aquesta no es pot retirar dins d’un termini de 30 dies després de la cancel·lació, es facturarà segons les condicions establertes en el contracte.

Quin equipament necessito per accedir a Internet?

Per connectar-te, només necessitaràs una antena que els nostres tècnics instal·laran en la teva llar o empresa. Si desitges disposar de WiFi per connectar diversos dispositius com ordinadors, tauletes, smartphones o consoles, també necessitaràs un router.

És imprescindible tenir una línia telefònica per connectar-me a Internet?

No, no és necessari tenir cap línia telefònica per gaudir del nostre servei d’Internet. Oferim la possibilitat d’incorporar serveis telefònics com a opció addicional, segons les teves preferències.

Què he de fer si tinc problemes amb el meu servei?

Si experimentes problemes amb el teu servei, posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al client per Whatsapp. Estarem encantats d’ajudar-te a resoldre qualsevol inconvenient que puguis tenir.